4. Forduló: beszámoló

Az előző 3 fordulóhoz hasonlóan ezúttal is a szokásos esőben indult a Hajdúnánási Strandröplabda Bajnokság 4. fordulója Július 25-én. Ezúttal azonban 10 óra körül eloszlottak a felhők és délutánra már kellemes volt az időjárás.

Hobby/Senior kategóriában a hajdúnánási egyesület játékosai Tóth Attila és Barcza Péter állhatott a dobogó legmagasabb fokára legyőzve a MEAFC-os Busák Istvánt és Varga Lászlót. A harmadik helyet a Kiss Péter/Pelles Richárd páros szerezte meg a szintén MEAFC-os Tóth Tibor/Kapusi Zoltán ellen.

hobby

Női kategóriában erős mezőny gyűlt össze a reggeli eső ellenére és a nap végén a Czene Adrienn /Németh Anett páros állhatott a dobogó legmagasabb fokára legyőzve Császár Norinát és Győri Pannát. A harmadik helyet a Tátrai Nikolett/Veress Kata páros szerezte meg Ratkos Petra és Bancsi Judit ellen.

woman

Férfi verseny kategóriában a Soós Izsák/Berkes Zoltán páros nem talált legyőzőre. A döntőben a Pető Levente/Kovács Boldizsár párost múlták felül. Harmadik helyen a Kovács Zoltán/Tóth Dániel páros végzett sima ütközetben legyőzve a Budai Balázs/Mészáros Zoltán kettőst.

man

A szombati versenynaptól eltérően a vasárnap már jó időben indult, ami egészen délig tartott, amikor egy órás esőszünet szakította félbe a versenyt. Az időkép.hu radarképe alapján ebben az időben az országban egyedül Hajdúnánás és szűkebb térsége felett esett az eső. (Ez már nem lehet véletlen)

U20 lány kategóriában a debreceni F. Nagy Eszter Fejes Petra páros nyert megelőzve Tóth Enikőt és Kis Larát. A harmadik helyet a szintén debreceni Molnár Panna/Salánki Anna páros szerezte meg legyőzve a Csonka Fanni/Balázs Liliána párost.

u20lány

Az U20-as fiúknál az idén már több fordulót is megnyerő, nyíregyházi Suller Viktor/Mihály Tibor párost győzött, megelőzve a VRCK két fiatal játékosát Kondor Kristófot és Lévai Pétert. A harmadik helyet a hajdúnánási egyesület két játékosa Pohl Bence és Dorogi Máté szerezte meg legyőzve a kazincbarcikai Kohut Szabolcsot és Gál Leventét.

u20fiu

Vegyes kategóriában az idei szezon legerősebb mezőnye gyűlt össze ahol közel 30 csapat versengett egymással a helyezésekért. A csoportmeccsek után a versenyzőknek még végig kellett menni a 32-es vigaszágas főtáblán. A nap végén a Kunert Mátyás/Németh Anett páros emelhette magasba a győztesnek járó kupát legyőzve a Czene Adrienn/Benkő Balázs párost. A harmadik helyért is kemény csata folyt ahol egy szoros mérkőzés után a nyíregyházi  Béni Kitti/Imre Tibor páros került ki győztesen legyőzve Krekk Zoltánt és Győri Pannát.

mix

A hétvége legeredményesebb versenyzői a női kategóriát megnyerő Czene Adrienn  és Németh Anett voltak akik vasárnap egymás ellen játszhatták a vegyes kategória döntőjét is.

Vegyes kategória döntő és bronzmérkőzés.

/1

/2

 

A verseny szervezői köszönik mindenkinek a részvételt a hétvégi fordulón és várnak mindenkit a két hét múlva megrendezendő versenyre Augusztus 9/10-én.

szombat közös kép

Borók Orsolya képei a versenyről  korlátozott ideig elérhetőek az alábbi linken:

https://drive.google.com/drive/folders/1-Ovvne-Jk5PKF4JzGrfMUrWNgcUkxFwq?fbclid=IwAR1YSeXVjnikhhhz73jxhIN8j5iY0JI7ho07STwJ9WEfqZmzIfNJsfFK3DQ

Végeredmény

Hobby/Senior

 1. Tóth Attila /Barcza Péter
 2. Busák István/Varga László.
 3. Kiss Péter/Pelles Richárd
 4. Tóth Tibor/Kapusi Zoltán

Női kategória

 1. Czene Adrienn /Németh Anett
 2. Császár Norina/Győri Panna
 3. Tátrai Nikolett/Veress Kata
 4. Ratkos Petra és Bancsi Judit

Férfi verseny

 1. Soós Izsák/Berkes Zoltán
 2. Pető Levente/Kovács Boldizsár
 3. Kovács Zoltán/Tóth Dániel
 4. Budai Balázs/Mészáros Zoltán

U20 lány

 1. Nagy Eszter/ Fejes Petra
 2. Tóth Enikő /Kis Lara
 3. Molnár Panna/Salánki Anna
 4. Csonka Fanni/Balázs Liliána

U20-as

 1. Suller Viktor/Mihály Tibor
 2. Kondor Kristóf/Lévai Péter
 3. Pohl Bence/Dorogi Máté
 4. Kohut Szabolcs/ Gál Levente

Vegyes kategória

 1. Kunert Mátyás/Németh Anett
 2. Czene Adrienn/Benkő Balázs
 3. Béni Kitti/Imre Tibor
 4. Krekk Zoltán és Győri Panna.

 

 

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s